top of page

Massage

Olies Massage

Trænger du til at slappe fuldstændig af, få stimuleret sanserne og nyde en effektiv og terapeutisk massage, er Olie massage det helt oplagte valg.

Olie massage afhjælper depression og anspændthed. De æteriske olier trænger ind i huden og er med til at løsne musklerne op og giver en afslappende og nærmest terapeutisk følelse, der er med til at genoprette balancen i både krop, sind og sjæl.

Oliemassage er derfor også meget effektiv med hensyn til at afhjælpe problemer som let depression, nervøs anspændthed og træthed.

Online Booking

Ægte thai massage


Et ædelt og originalt kropsterapeutisk håndværk. Gennem tryk og stræk heales, helbredes og styrkes kroppen. Thailandsk massage er en helkropsmassage hvor der arbejdes med kroppens meridian linier.

Med thailandsk massage når man dybt ind i bindevævet og massagen kan være med til at styrke kroppens fleksibilitet, løsne spændinger, stimulere de indre organer, få balance i energibanerne og endda være med til justere knoglestrukturer.​En afslappet krop giver fred i sindet.

Den følelse af velvære massage giver fører til bedre selvværd og større overskud. Blodcirkulationen fungerer bedre når musklerne er afslappede og kroppen optager derfor mere ilt og næringsstoffer. 

bottom of page